Už jste někdy za vaší organizaci, nebo za nějakou změnu, či projekt lobbovali? Podařilo se vám v poslední době prosadit něco, co se třeba objevilo ve změně zákona? Pojďte se s námi podívat, jaké znalosti a dovednosti má mít dobrý lobbista, a jakou podporu potřebuje od své neziskovky.

Deset těch, kteří mluví, je slyšet více než deset tisíc těch, kteří mlčí.

Zajímá vás lobbing a jak na něj? Přihlaste se na náš kurz pro neziskové organizace s Mgr. Alešem Mrázkem , Th.D “Naučte se lobbovat” Férově prováděný lobbing může i vaší neziskovce pomoci při prosazování dobrých řešení. Popíšeme si různé způsoby lobbingu. Projdeme legislativní proces a ukážeme si, kdy a jak je možné ho ovlivňovat. Zamyslíme se také nad tím, jaké znalosti a dovednosti má mít dobrý lobbista, a jakou podporu potřebuje od své neziskovky. Vše si budeme objasňovat a ukazovat na příkladech z (vaší vlastní) praxe. Chybět nebudou praktické nácviky a další aktivity.

Kurz proběhne 9. listopadu ve Vzdělávací středisko NROS (Na Václavce 1135/9, Praha 5). Pokud nebude možné aby byl kurz prezenčně proběhne online.

Cílem kurzu je představit účastníkům pestrý svět lobbingu a prosazování zájmů. Ujistit je, že lobbing je ta pravá aktivita i pro jejich neziskovku.

Více informací a přihlášení na kurz naleznete ZDE.

×

  • Konfigurační cookies
Nastavení cookies